5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

RFSU Supersekoitus 40-pakkaus

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun RFSU Supersekoitus 40-pakkaus on taas hyllyssä.


RFSU Supersekoitus 40-pakkaus ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
    % Monikkohinnat   Hintatoive
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
1 kpl 27.90 €/kpl
@

RFSU Supersekoitusta on muutamana eri vaihtoehtona. Voit valita 40- tai 60 kondomia ja myös lisätä RFSU:n liukuvoiteita todella edulliseen hintaan. Suurempaan sekoitukseesn sisältyy myös mansikkakondomi Nam Nam ja keltainen Mamba. Osta täältä.

RFSU Supersekoitus - RFSU:n suosituimmat kondomit

Täältä löydät muutaman sekoituksen tarkoitettu sinulle joka haluat kokeilla useampaa RFSU-kondomia. Sekoitukset sisältävät RFSU:n suosituimmat kondomit ja on saatavilla 40- ja 60-pakkauksissa.

Sisältö:

 
Vertailuhinta Parasta ennen
0.70 €/kpl +180 dagar från idag
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.