5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Gay-paketti

Varastossa. 
    % Monikkohinnat   Hintatoive
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
1 kpl 33.90 €/kpl = 33.90 €
@

Paksut kondomit kestävät pidempään ja paremmin! Täysin luonnollista. Poikien kesken meno on yleensä vähän rankempaa kuin tyttöjen kanssa, joten olemme kehittäneet erikoispaketin miesten väliseen seksiin. Paketissa on 30 kestävän kondomin (joista vähintään kolmasosa on valmistettu asianmukaisia työehtoja noudattamalla) lisäksi jotain muutakin, jota uskomme teidän tarvitsevan ja josta nauttivan.

Kondomien lisäksi saat...

Evoluution myötä ehkä miehillekin kehittyy takaosastolle uudelleenkostutusmekanismi, mutta ihan vielä sitä ei ole.  Tästä syystä tähän gay-pakettiin sisältyy yksi suosituimmista anaaliseksiin tarkoitetuista liukuvoiteista. Moni haluaa tuoda seksiin vaihtelua käyttämällä herkullisia makuliukuvoiteita, joten laitoimme mukaan myös muutaman sellaisen. Ne maistuvat niin hyviltä, että suuseksi sekä maistuu että tuntuu hyvältä samalla kertaa.

Lisäksi tiedämme, että jotkut ovat valmiita jo ennen kuin munakello soi. Lisäksi paksuilla kondomeilla on usein myös puuduttava vaikutus. Sprayn avulla kestät kuitenkin taatusti pidempään. Lähetämme mukana myös hieman erilaisen vaihtoehdon, jota levitetään erityisellä kynällä. Kekseliästä ja hauskaa!

Säästä 15€ tai 35 %

Jos ostat nämä tuotteet erikseen, niiden yhteishinnaksi tulee noin 48$. Sen lisäksi että saat ne nyt kaikki kerralla, saat myös noin 35 %:n alennuksen.

Lisää arvopaketteja

Sisältö
10 x Durex Extra Safe 1 kpl
1 x Joydivision AQUAglide Anal 100 ml
10 x Pasante Extra Safe 1 kpl
3 x Pjur Back Door Comfort 2 ml
3 x Pjur med Sensitive 2 ml
1 x Stay Hard Delay Spray 6 ml
10 x VITALIS Strong 1 kpl
 
Vertailuhinta Parasta ennen
33.90 €/kpl +180 dagar från idag
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.