5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Osto Ja Toimitusehdot

Tilauksesi lähetetään huomaamattomasti ja rahtivapaasti kirjeenä tai pakettina meidän varastolta joka sijaitsee Bromma (Tukholma, Ruotsi). Tomitusaika on normaalisti kaksi työpäivää.

Mitä tarkoittaa "huomaamattomasti"?

Lähettäjä tai pakkaus ei paljasta että olet ostanut kondomeja. Ei myöskään tiliottesta käy ilmi mitään paljastavaa mikäli maksat kortilla.

Tilauksesi pakataan tilauspäivänä riippumatta jos maksat laskulla tai kortilla. Tämä koskee tilauksia tehty arkipäivisin ennen klo. 15.00. Ota meihin yhteyttä jos et saa tuotteita normaalin toimitusajan puitteissa, niin voimme aloittaa tutkimuksen niin pian kuin mahdollista.

Kaikki tilaukset toimitetaan aina huomaamattomasti. Mikään toimituksessa ei paljasta sisältöä, eikä kuoressa tai paketissa lue mitään kondomeihin viittaavaa. Käytämme yleensä Posten Sverige AB tuotteiden toimitukseen.

Tilausehdot

Tilausta tehdessäsi tietokoneesi IP-osoite ja ajankohta kirjautuvat. Pilatilauksista jotka kohdistuu toisiin yksityishenkilöihin voidaan tehdä rikosilmoitus (häirintä). Tilaus on aina sitova.

Maksuehdot

Kondomikuninkaalla tuotteet maksetaan joko laskulla, kortilla tai verkkomaksulla. Laskulla saat 14 päivän laskun (viitenumerolasku) joka lähetetään sähköpostilla. Tilauspäivä lasketaan ensimmäiseksi päiväksi. 
Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.
Tietoja laskustasi saat täältä www.klarna.fi. Maksun myöhästyttyä voidaan periä muistutusmaksun sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Ei uloshaetut toimitukset

Ei uloshaetuista toimituksista peritään 15 euron maksu. Tämä kattaa tilauksen toimitus- ja käsittelykulut. Tarjoammen yhden uuden toimituksen ilman kuluja mutta silloin tarvitsemme välittömästi sinulta vahvistuksen sen jälkeen kun olet vastaanottanut palautusviestin. Liitä myös varmuuden vuoksi osoitetietosi. 

Avokauppa / Palautusoikeus

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus kaikille tuotteille. Tämä koskee ainoastaa murtamattomia pakkauksia. Jos olet tehnyt ostoksen jonka haluat perua, lähetä sen takaisin meille ja ilmoita että palautus on tulossa. Ei uloshaettuja toimituksia ei lasketa lain mukaan avokaupaksi.

Meidän toimistomme sijaitsee täällä:
Kondomikuningas c/o Bonnevier Healthcare AB Linta gårdsväg 5 16874 Bromma 

MUTTA, ei ole varmaa että osoitetta voi käyttää palautusosoitteena. Ottakaa meihin yhteyttä niin voimme ratkaista mikäli tilauksesi tulee palautaa toimistoomme tai varastolle joka sijaitsee toisella paikkakunnalla. Älä unohda maksaa lähetyksestä postimaksua.

Emme palauta mahdollisia kustannuksia tilauksesta jotka ylittää valmistuskustannuksen.

Jälkitoimitukset / Korvaavat tuotteet

Pidämme oikeuden lähettää samanhintaisen, tai kalliimman korvaavan tuotteen, niissä tapauksissa kun asiakkaan tilaama tuote on loppu varastolta (jälkitoimituksessa). Varastotilanne käy ilmi tuotesivuilta. Emme suosittele että tilaatte tuotetta joka on loppu varastolta mikäli ette hyväksy korvaavia tuotteita. Tietysti saat aina palauttaa korvaavan tuotteen mikäli et ole siihen tyytyväinen.

Viimeinen käyttöpäivä / Kondomit

Kirjoitamme aina viimeisen käyttöpäivän tuotesivulle mikäli se on vähemmän kuin neljä kuukautta kondomin viimeisestä käyttöpäivästä (laskemme että kukaan ei osta enemmän kuin neljän kuukauden kondomikulutuksen kerraalla). Ota meihin yhteyttä jos haluat jostain tietystä tuotteesta tarkempaa tietoa. Ajattele tätä: kondomi ei ole huonompi siksi että käyttöaikaa on vuosi jäljellä kun se on alunperin noin 4 vuotta. Se toimii ihan yhtä hyvin viimeiseen käyttöpäivään saakka.

Bulkki vs kuluttajapakkaus

Myymme kondomeja ns. bulkkina (isoissa ja pienissä pakkauksissa) sekä kuluttajapakkauksina. Tuotekuva näyttää mitä saat jos olet epävarma. Bulkkikondomit lähetetään suljetussa muovipussissa.

Hinnat

Kaikkiin hintoihin sisältyy alv.

Varaus

Esitämme varauman koskien mahdollisia informaatiovirheitä kuten hinta, tuoteet joiden valmistus loppuu, loppuunmyynti, tuotteiden ominaisuudet ja postin toimituksen myöhästyminen.

Luovutus

Mahdollisen toiminnan luovutuksen jälkeen tulemme ilmoittamaan kotisivullamme kuka on ottanut yli käyttäjäsopimuksen, oikeudet ja/tai vastuut. Mikäli luovutamme käyttäjäsopimuksen kolmannelle osapuolelle silloin tällä on oikeus toimittaa samoja tai vastaavia palveluja toisella kotisivulla.

Onko sinulla kysymyksiä tai pohditko jotai? Älä epäröi, ota yhteyttä.

GDPR
2018-05-22

Ehdot