5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Pasante Unique 3-pakkaus

Varastossa. 
    % Monikkohinnat   Hintatoive
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
1 kpl 4.50 €/kpl = 4.50 €
@

Onko uusi Avanti liian pieni? Zenith liian kallis? Siinä tapauksessa on vain yksi kondomi jäljellä kokeiltavaksi (sinulle joka olet lateksiallerginen), nimittäin Pasanten ainutlaatuinen Unique. Muovikondomi joka vedetään päälle kierittämisen sijaan.

Lateksitonta lompakkoon

Jokainen pakkaus sisältää kolme kappaletta lateksitonta kondomia, ja ne myydään kovassa luottokortin kokoisessa muovipakkauksessa. Sopii siis täydellisesti lompakkoon.

Tärkeää tietoa

Pasante Unique ei ole kuten muut kondomit. Se on sen verran leveä että se luultavasti istuu hieman löysemmin kuin mihin olet tottunut, mikä voi aiheuttaa hienoisen kelmutunteen. Lisäksi kondomi vedetään päälle, mikä voi alkuun tuntua erilaiselta. Suosittelemme että ensin ostat vain yhden paketin, jotta voit kokeilla tuotetta ennen kuin ostat sitä lisää.

Pasante Uniquea voi käyttää niin vesi- kuin öljypohjaistenkin liukuvoiteiden kanssa. Suosittelemme käyttämään Pasanten liukuvoiteita tämän kondomin kanssa.

Koko: 180 x 0,015 x 60 mm

 
Vertailuhinta Parasta ennen
1.50 €/kpl +180 dagar från idag
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.