5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

LELO Hex 1 kpl

Varastossa. 
    % Monikkohinnat   Hintatoive
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
1 kpl 1.59 €/kpl
5 kpl 1.53 €/kpl
10 kpl 1.45 €/kpl
30 kpl 1.36 €/kpl
60 kpl 1.27 €/kpl
@

LELO Hex on kondomi, jossa ei ole nystyröitä eikä uria. Se on erityinen toisella tavalla.

Kondomi perustuu heksagoneihin, mikä tuo kondomiin aivan uutta suojaa. LELO itse kertoo seuraavaa (käännetty englannista):

Tämä on ensimmäinen suuri kondomi-innovaatio 70 vuoteen. Urien tai liukasteen lisäämisen sijaan tutkimme kondomin todellista rakennetta ja keksimme tavan tehdä siitä samalla entistä vahvempi ja ohuempi. Siitä sen nimi! Hex-kondomien pinnalla on 350 yksittäistä kuusikulmiota, jotka jäljittelevät grafiitin (joka on noin 100 kertaa vahvempaa kuin teräs ja yksi ohuimmista ihmisen tuntemista materiaaleista) ominaisuuksia. ”Siihen on syynsä, miksi mehiläisten kennot ovat sen mallisia kuin ovat”, kertoo Filip Sedic, LELO Hexin kehittäjä. Heksagonit ovat vahvoja, symmetrisiä ja juuri sopivan kokoisia. Se on luonnon oma muoto sellaiselle, jonka on oltava samalla kertaa kevyt ja uskomattoman luja.

Kooltaan kondomi on hieman suurempi kuin kaikkein yleisimmät kondomit. Ei kuitenkaan niin paljon, että se olisi XL-kokoinen. Mutta tarkista paksuus! Vain 0,045 mm. Kondomia asettaessasi voit myös tuntea, kuinka pehmeää ja miellyttävää materiaalia se on.

Koko: 190 x 0,045 x 54 mm

* Heksagoni on kuusikulmainen geometrinen muoto, kuusikulmio.

 

 
Vertailuhinta Parasta ennen
1.59 €/kpl +180 dagar från idag
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.