5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Girl Power

Rahtivapaasti.  Tilaa tämä ja saat ilmaisen toimituksen.

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun Girl Power on taas hyllyssä.


Girl Power ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
Kokonaishinta säädetään kun se lisätään ostoskoriin
1 kpl 59.50 €/kpl 59.50 €
 
Girl Power – kaikille naisille.

Kiitos asiakkaillemme. Tähän saimme nimittäin vinkin asiakkaaltamme. Ja totta, epäilimme kyllä aluksi. Hieman ja vähän enemmänkin. Mutta tsekkaapa lopputulos...

Kondomien käytön välttelyyn ei tarvitse enää keksiä tekosyitä! ”Minulla on liian iso – kondomit eivät siksi sovi.” Yksi monista selityksistä tavatessasi uuden kumppanin, joka ei halua käyttää kondomia. Mutta nyt voit ottaa Girl Power -laatikkosi esiin ja tarjota käyttöön KUNG Loose -kondomeja. Jos kumppanisi ottaa tästä nokkiinsa ja lähtee kotiin, paketissa on minivibraattori, jonka avulla voit hoidella hommat itse.

Mies tulee liian nopeasti. Tämä on todella yleinen ”ongelma”. Ja nimenomaan naiselle. Mutta siltä vältyt, kun valitset Delay-kondomin. Laatikossa niitä on viisi.

Halkeilevat huulet? Saattaa suuteluhalut olla vähissä. Eipä hätää, pakkauksessa saat Maybellinen huulivoiteen.

Yök, koko makuuhuone haisee kumille! Juu, se vaara on aina olemassa. Pakkauksessa on myös SOFT Tutti Frutti -kondomeja. Naisten suosikki monta vuotta sitten tekemämme tutkimuksen mukaan.

Edullista? Voi, kyllä... pelkkä Durex Play O (klitorista herkistävä liukuvoide maksaa normaalisti yli 25 euroa). Tällä paketilla säästät noin 30 €.

Entäpä kasvonaamio? Mikä sen idea on? Se on mukana siksi, että pääset kokeilemaan suosittua tuotetta.

Entä muuta? Girl Power -paketti sisältää 13 erilaista tuotetta.
Aromi -
Kansi -
Koko -
Leveys hartioiden alla -
Leveys hartioiden yli -
Leveys juuressa -
Liukuvoiteet -
Maku -
Merkki -
Paksuus -
Pituus -
Sertifiointi -
Siittiöiden säiliö -
Sovi -
Voiteluainetyyppi -
Väri -
Ympärysmitta -
Mitat ilmoitetaan millimetreinä