5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Sachet Mix 5 kpl

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun Sachet Mix 5 kpl on taas hyllyssä.


Sachet Mix 5 kpl ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
    % Monikkohinnat   Hintatoive
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
1 kpl 2.99 €/kpl = 2.99 €
@

Kokeile liukuvoidetta, ennen kuin ostat.

Jos tarvitset 500 millilitran tuubin liukuvoidetta, sitä voi olla hyvä kokeilla ensin. Osta tämä näppärä paketti liukuvoiteiden tuotenäytteitä, kun haluat varmistaa tuotteiden sopivuuden. Vain Kondomikuninkaalta. Kyllä, luultavasti vain meiltä, koska meistä on hauskaa tehdä asiakkaillemme omia sekoituksiamme.

Viisi erilaista liukuvoidetta, joilla kaikilla on hieman erilaiset ominaisuudet. Ja kaikki soveltuvat tietysti kondomin kanssa käytettäväksi.

Sisältö
1 x Pjur Aqua 2 ml
1 x Pjur Back Door Anal Glide 1,5 ml
1 x Pjur Back Door Comfort 2 ml
1 x Pjur med Repair Glide 2 ml
1 x Pjur med Sensitive 2 ml
 
Vertailuhinta Parasta ennen
0.60 €/kpl +180 dagar från idag
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.