5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

SKYN Elite 10-pakkaus

Rahtivapaasti.  Tilaa tämä ja saat ilmaisen toimituksen.

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun SKYN Elite 10-pakkaus on taas hyllyssä.


SKYN Elite 10-pakkaus ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
Kokonaishinta säädetään kun se lisätään ostoskoriin
1 kpl 21.90 €/kpl

SKYN™ Elite on valmistettu polyisopreenistä. Lateksiton kondomi joka on muita lateksittomia kondomjea ohuempi. Elite on SKYN:in ohut vaihtoehto, ainoastaan 0.05 mm paksu. Et luultavasti ole tottunut tämmöiseen ohueen, lateksittomaan kondomiin. Nämä ovat nimittäin ohuempia.

Tämä johtuu siitä että kyseinen tuote on valmistettu polyisopreenistä joka on pehmeämpi ja joustavampi muovi. Melkein kuin lateksi. Kompromissina on paksuus, tämän tyyppisissä tuotteissa tullaan samanlaisiin paksuuksiin kuin lateksi. Mutta hei, kokeile! Tämä kondomi on tietystä syystä super suosittu!

Koko: 180 x 52 x 0.05 mm

Lisää SKYN tuotteita

 
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.