5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Yrityksestä

Bonnevier Healthcare AB (556768-7461) pyörittää Kondomikuningasta®. Yrityksen toiminta alkoi 2004.

Kaikki alkoi aika pienessä asunnossa Tukholmassa. Tykkäsin että kondomien valikoima markkinoilla oli todella surkea (lue enemmän kauppaidean alta) ja ostin kirjahyllyn jonka täytin muutamalla kondomisortilla. Merkit olivat muistaakseni ainakin SOFT, Durex ja RFSU. Tämän jäkeen pystytin webb-kaupan joka sisälsi toiminnat jotka oli minun mielestä tärkeimmät. Yksinkertainen kassa sekä yksinkertainen navogointijärjestelmä.

Muutaman kuukauden makkinoinnin jälkeen, online sekä fyysisesti, alkoi tilaukset tulla sisälle ja proof of concept pystyttiin merkitä pukilla. Nytten, monta vuotta jälkeenpäin olemme muuttaneet varastoa kolme kertaa ja meillä on suuri määrä eri muotoisia ja kokoisia kondomeja. Laajensimme myös aikaisin liukuvoidevalikoimaamme ja tänään meillä on yksi Ruotsin laajimmista valikoimista myös sillä alalla.

Syy että yrityksen nimi alussa oli Bonnevier Konsult johtui siitä että kassaa lisättiin tuloilla joita saatin eri konsulttitöistä IT-sektorilla. Koska me nytten emme juurikaan enää harjoita konsulttitöitä niin muutimme nimen, Bonnevier Healthcare AB, joka  kuvaa paremmin nykyistä päätoimintaamme.

Tänään meitä on 4 joka tekee töitä täyspäiväisesti kondomien kanssa Ruotsissa ja muutama lisäksi jotka työskentelevät talouden ja käännöksien parissa ulkomaisten sivujemme kanssa. Asiakkaamme ovat yksityishenkilöt, yritykset, kunnat ja sairaanhoitoala. Haluatko tietää enemmän? 
   - Zacharias Bonnevier, TJ ja perustaja.

 Kauppaidea

Meidän kauppaidea on tarjota Ruotsin suurin ja paras valikoima parhaaseen hintaan sekä nopeimpaan mahdolliseen huomaamattomaan toimitukseen. Monikaan ei halua kysyä myyjältä tavallisessa kaupassa että mikä kondomi hän luulee sopii pahaiten. Sitä paitsi valikoima on hyvin rajoitettu. Meidän päämäärä on että kun ajattelee kondomeja niin ensimmäinen mikä pitäisi tulla mieleen pitäisi olla Kondomikuningas.fi. Turvalliseen ajonautintoon™ yksinkertaisesti.

Myymme myös muita terveysalaan liittyviä tuotteita kuin esim. liukuvoiteita ja kuulia sekä RFSU:n ja Clearbluen raskaus- sekä ovulaatiotestejä.

Temme yhteistyötä juhlajärjestäjien kanssa, nuorisovastaanottojen ja sairaanhoitoalan kanssa. Ottakaa mielellään yhteyttä jos teillä on kysymyksiä koskien tarjousta tai kondomisponsorointia jos kuulutte edellisiin kategorioihin.

Miksi Kondomikuningas®?

Olemme uranuurtajia nettikondomimyynnissä. Jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat takaavat valitsemasi toimittajan turvallisuuden. Sen lisäksi teemme enemmän kuin kokopäiväisesti töitä sen eteen että jatkuvasti kuuntelisimme ja tyydyttäisimme asiakkaittemme tarpeet koskien tuotevalikoimaa, tarjouksia ja muita toimintoja.

Valikoima

Kondomikuninkaan tuotteet ovat korkeinta laatua, ja myymme vain tuotteita joihin uskomme että sinä asiakkaana tulet olemaan tyytyväinen. Kondomikuninkaan valikoimassa olevat tuotteet ovat lisäksi CE-merkittyjä, mikä takaa sen, että ne täyttävät EU:n perustavanlaatuiset terveys-, ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset.

Palvelu

Kondomikuningas® ei tällä hetkellä tarjoa henkilökohtaista puhelinpalvelua. Saat kuitenkin pikaisesti vastauksen kysymykseesi käyttämällä yhteydenottolomaketta, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen katja@bonnevierhealthcare.com. Toimistoaikaan saat vastauksen normaalisti noin muutaman tunnin kuluessa.

Kumppanuus

Haluatko Kondomikuninkaan® kumppaniksi? Jos sivustollasi on paljon vierailijoita voimme keskustella erittäin kannattavasta Revenue Share -ohjelmasta.

...turvalliseen ajonautintoon™. 

Muut tiedot, kuten toimitusaikataulut ja ehdot, löytyvät täältä (ehdot).

Ystävällisin terveisin,
Kondomikuningas