5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Super Size Me 47-69 mm

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun Super Size Me on taas hyllyssä.


Super Size Me 47-69 mm ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
Kokonaishinta säädetään kun se lisätään ostoskoriin
1 kpl 10.00 €/kpl

  • Tiedätkö varmasti, kuinka tärkeää oikeankokoinen kondomi on? Tai edes melko varmasti? Niinpä, monet eivät tiedä. Mutta ehkäpä nyt muutama enemmän, koska olemme hokeneet sitä jo yli 10 vuoden ajan siitä lähtien, kun aloitimme vuonna 2004. 
  • Olemme koonneet Super Size Me™ -pakkauksen sinulle, jotta voit edullisesti ja turvallisesti testata, mikä on oikea kondomi sinulle. Ja ehkä vähän hauskallakin tavalla?! 
  • Super Size Me™ sisältää 8 erilaista kondomia eri kokoina (45–69 mm). 
  • Koska kyseessä ei ole kuitenkaan mikään eksakti tiede, uskomme että voit joka tapauksessa käyttää näistä vähintään 5–6 kondomia. Jos 69 mm on sinulle paras, 45 ei sitten kyllä toimi, ja päinvastoin. Mutta muuten se varmasti käy hyvin kokeiluun. Testattuasi voit tilata meiltä juuri niitä kondomeja, jotka mielestäsi sopivat sinulle parhaiten. 
  • Tämän helpompaa se ei kai voisi olla?! 
  • Ethän unohda liukuvoidetta?

Sisältö
1 x KUNG Loose 1 kpl
1 x KUNG Tight 1 kpl
1 x My.Size 47 mm 1 kpl
1 x My.Size 57 mm 1 kpl
1 x My.Size 64 mm 1 kpl
1 x Pasante Super King Size 1 kpl
1 x Pasante Trim 1 kpl
1 x VITALIS Natural 1 kpl
 
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.