5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Unique C.2 Pull 3-pack

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun Unique C.2 Pull 3-pack on taas hyllyssä.


Unique C.2 Pull 3-pack ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
Kokonaishinta säädetään kun se lisätään ostoskoriin
1 kpl 4.95 €/kpl 4.95 €
 
Uusi Unique on valmistettu hartsipohjaisesta materiaalista AT-10. Materiaaliominaisuuksien ja edistyneen valmistusteknologian ansiosta nämä kondomit ovat paljon kestävämpiä ja silti ohuempia (15 mikronia) kuin perinteiset lateksikondomit - tunne on siksi hyvin erilainen kuin paksummissa vakiokondomeissa.
Ainutlaatuiset kondomit ovat hypoallergeenisia ja lateksittomia. Ne ovat erittäin mukavia käyttää myös ilman voiteluainetta.
Jos haluat käyttää voiteluainetta, voit käyttää kaikkia yleisiä voiteluaineita, myös öljyä sisältäviä, kuten vaseliinia tai hierontaöljyä.

Lisäksi uudessa Uniquessa on kaksi jatkettavaa nauhaa, jotka helpottavat huomattavasti kondomin pukemista. Laitat vain kondomi otsalle ja vedät alas kaksi taitettavaa hihnaa vasemmalla ja oikealla - ja kondomi istuu kuin hansikas.
Liuskoja ei tietenkään kiinnitetä kondomiin, mutta ne voidaan heittää pois kondomin pukemisen jälkeen.
Erittäin ohut materiaali tarkoittaa, että kun kondomi on päällä, sitä ei enää tunne.

Kolminkertainen paketti on muodoltaan ja kooltaan luottokortin kokoinen ja mahtuu mukavasti kaikkiin lompakoihin, mikä takaa enemmän harkintaa.

Pituus 165 mm
Leveys 60 mm
Paksuus 0,015 mm
Aromi -
Kansi -
Koko -
Leveys hartioiden alla -
Leveys hartioiden yli -
Leveys juuressa -
Liukuvoiteet -
Maku -
Merkki -
Paksuus -
Pituus -
Sertifiointi -
Siittiöiden säiliö -
Sovi -
Voiteluainetyyppi -
Väri -
Ympärysmitta -
Mitat ilmoitetaan millimetreinä
Monikkohinta

 Favorit

4.95