5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Sultan Ultra Thin 5-pakkaus

Varastossa. 
    % Monikkohinnat   Hintatoive
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
1 kpl 9.90 €/kpl
@

Sultan Ultra Thin on todellakin ultraohut! Kondomi on ohuempi kuin muut ohuet kondomit ja säilyttää sen luonnollisen fiiliksen vielä paremmin.

Ohuempi kuin muut ohuet kondomit

0.05 mm paksuudesta on tullut vakiopaksuus ohuille kondomeille. Sellainen kondomi on n. 15% ohuempi. Sultan Ultra Thin on 0.04 mm paksu joka merkitsee 30% parannuksen!

Emme suosittele tämän kondomin käyttöä kuiven kausien aikana tai anaaliseksiin. Täydennä ostoksesi jonkun kondomien käyttöön soveltuvan liukuvoiteen kanssa.

Kondomi on suoraseinäinen ja 52 mm leveä sekä 180 mm pitkä (sisältää säiliön).

Voi miettiä miksi kaikki kondomit ei ole näin ohuita. Ultra Thinin valmistusprosessi poikkeaa muista kondomeista. Kondomi on valmistettu suljetussa vesipohjaisessa järjestelmässä jonka seurauksena kumissa on vähemmän proteiinia ja siten myös joustavampi ja kestävämpi kondomi. Tämä on myös ympäristöystävällisempää!

 
Vertailuhinta Parasta ennen
1.98 €/kpl +180 dagar från idag
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.