5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Secura Goliath 1 kpl

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun Secura Goliath 1 kpl on taas hyllyssä.


Secura Goliath 1 kpl ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
    % Monikkohinnat   Hintatoive
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
1 kpl 0.79 €/kpl
5 kpl 0.76 €/kpl
10 kpl 0.72 €/kpl
30 kpl 0.68 €/kpl
60 kpl 0.63 €/kpl
@

Tällä Securan monitoimikondomilla saat Goljatin kokoisen peniksen!

Goliath-kondomeissa on integroitu penisrengas. Siinä on siis yhdistetty kondomi ja penisrengas. Kun kondomi tarkoittaa käytännössä kuitenkin rengasta peniksen ympärillä, siitä voi yhtä hyvin tehdä hieman paksumman (ja siten vähän vähemmän elastisen), jolloin samalla saa penikseen penisrenkaan. Renkaan ympärysmitta on lisäksi hieman pienempi kuin muissa kondomeissa sen tehon parantamiseksi.

Koko: 185 x 0.06 x 49 mm

 
Vertailuhinta Parasta ennen
0.79 €/kpl +180 dagar från idag
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.