5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

RFSU Power 10-pakkaus

Varastossa. 
    % Monikkohinnat   Hintatoive
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
1 kpl 12.95 €/kpl = 12.95 €
@

RFSU:n Power-kondomi antaa penikselle lisävoimaa! Tämä kondomi voi vahvistaa erektiota ja lisätä nautintoa sekä antaa nautinnollisemman orgasmin.

Powerin erikoisien ominaisuuksien salaisuus on liukuvoiteeessa mihin on sekoitettu L-arginiini aminohappoa. Liukuvoidetta on kondomin sisäpuolella ja voi antaa lisävoimaa yhetisoloon.

RFSU Power on käynyt läpi kuluttajatestin hyvin arvosanoin. 45% tykkäsi että kodomi on parempi kuin merkki jota he tavallisesti käyttävät ja noin puolet tykkäsi että kondomi lisäsi seksuaalista nautinota.

Kondomifolio on samaa standardia kuin muilla RFSU:n kondomeilla. Eli folio on suorakaitainen. Meidän mielestä tämän on upein kaikista pakkauksista mustalla pohjallaan johon on kirjoitettu kirkkaanpunaisella tekstillä "Power - Maximize your sex".

Koko: 190 (ei sis. säiliötä) x 53 x 0,7 mm. (normaalikoko).

 
Vertailuhinta Parasta ennen
1.30 €/kpl 2017-09-01
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.