5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Luksusrunkkaus Deluxe

Rahtivapaasti.  Tilaa tämä ja saat ilmaisen toimituksen.

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun Luksusrunkkaus Deluxe on taas hyllyssä.


Luksusrunkkaus Deluxe ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
Kokonaishinta säädetään kun se lisätään ostoskoriin
1 kpl 29.90 €/kpl

Löytyykö Luksusrunkkaus todella sanakirjasta? No, ehkä ei. Mutta melkein kaikkihan tietävät mitä se on? Olemme kehittäneet Luksusrunkkaus Deluxe-paketin joka on mukavasti liukastettu sekä vaginan jolla voi "onanoida". Lähetämme myös mukaan muutamia tarkasti valittuja, asiaan sopivia kondomeja.

Etkö tiedä Luksusrunkkaaminen on? Se on kondomin kanssa runkkaaminen. Etuja on monia. Kondomi ei poista herkkyyttä niin kun voi olla yhdynnän kanssa (käsi on sittenkin aika tylsä) se vaan kerää sperman. Voit sujauttaa kondomin huomaamattomasti patjan alle, pyyhkiä kikkelin paperilla ja nukahtaa makeasti. 
Jotta kyseessä olisi Luksusrunkkaus Deluxe niin laitamme mukaan hauskan jutun joka tekee hommasta PALJON hauskemman. Käytä kumminkin sitä kondomin kanssa jos haluat nukahtaa makeasti jättämättä sänkyä.

Sisältö
1 x Durex Play Natural Feeling 50 ml
1 x Easy Rider Masturbator Vagina
1 x ESP Air Thin 1 kpl
1 x EXS Extreme Three In One 1 kpl
1 x EXS Open in Case Of Emergency 1 st
1 x EXS Strawberry Sundae 1 kpl
1 x KUNG Loose 1 kpl
 
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.