5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

KUNG Penisring

Varastossa. 
    % Monikkohinnat   Hintatoive
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
1 kpl 3.90 €/kpl
@

Jep, upean pakkauksen logo on kohotettu. Se yhdistettynä hopeaväriin antaa pakkaukselle kunnon classy feelingin. Sisältö on samaa luokkaa. Penisrengas, merkiltään KUNG, on upeasti läpikuultava. Se tuntuu paljon raikkaammalta kuin esim. joku pastelliväri.

Kumi josta rengas on valmistettu on aika paksua. Itse rengas on noin senttimetrin paksuinen joka tekee siitä todella tukevan. Tällä renkaalla on parempi penisrengastoiminta kuin muilla värisevillä renkailla (monella ei ole tätä tehoa ollenkaan vaan ovat enemmänkin tarkoitettu huvin vuoksi). 

Aukko on aika kireä niin kuin kuvasta käy ilmi. 2,5 senttimetriä ei kumminkaan ole niin paha miltä kuulostaa koska kumi on joustavaa. Normaalipaksu penis ”kuristuu” juuri sopivasti.

Penisrenkaassa on sisään rakennettu kertakäyttöparisto joka kestää jopa 45 minuuttia.

 
Vertailuhinta Parasta ennen
3.90 €/kpl +180 dagar från idag
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.