5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Covid-19-itsetesti Covid-19 SARS-antigeenin Pikatesti

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun Covid-19-itsetesti Covid-19 SARS-antigeenin pikatesti on taas hyllyssä.


Covid-19-itsetesti Covid-19 SARS-antigeenin pikatesti ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
Kokonaishinta säädetään kun se lisätään ostoskoriin
1 kpl 4.95 €/kpl 4.95 €

 
Boson SARS-CoV-2 -antigeenitestin (Covid-19) itsetesti havaitsee todennäköisesti meneillään olevan Covid-19-tartunnan. Bosonin testi on immunokromatografiaan perustuva in vitro -testi. Itsetesti tehdään Covid-19-epäillyn nenän lisäyksellä ja tulos näkyy 15-20 minuutin kuluttua.

Voidaan käyttää ihmisille, joilla epäillään Covid-19-tautia ensimmäisten seitsemän päivän aikana oireiden alkamisesta. Voidaan käyttää myös oireettomien henkilöiden seulontaan esimerkiksi työpaikoilla.

Herkkyys 96,77 %
Spesifisyys 99,20 %

Eikö sinun tarvitse nyt testata itseäsi lentokentällä? Ei, valitettavasti ei. Se on sama testi kuin teet, mutta lentääksesi sinun on silti suoritettava se esimerkiksi Arlandan apteekissa. Toisaalta tiedät, pitäisikö antaa lasten mennä kouluun vai ei vai onko vuotava nenä täysin normaalia nuhaa tai jotain tylsempää.
Aromi -
Kansi -
Koko -
Leveys hartioiden alla -
Leveys hartioiden yli -
Leveys juuressa -
Liukuvoiteet -
Maku -
Merkki -
Paksuus -
Pituus -
Sertifiointi -
Siittiöiden säiliö -
Sovi -
Voiteluainetyyppi -
Väri -
Ympärysmitta -
Mitat ilmoitetaan millimetreinä