5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Astroglide Organix Lubricant 74 Ml

Rahtivapaasti.  Tilaa tämä ja saat ilmaisen toimituksen.

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun Astroglide Organix 74 ml on taas hyllyssä.


Astroglide Organix Lubricant 74 ml ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
Kokonaishinta säädetään kun se lisätään ostoskoriin
1 kpl 14.95 €/kpl 14.95 €
 
Elämä on liian lyhyt kärsimään emättimen kuivuudesta ja ärsytyksestä, kun on olemassa apuvälineitä. Astroglide Organixin sensaatiomaisilla luomuvoiteluaineilla saat apua. Astrolide Organix Liquid lubricant on vesipohjainen liukaste, joka on valmistettu sertifioiduista luomuainesosista ja joka ei sisällä parabeeneja, hormoneja, luonnottomia tuoksuja ja makuja.

Kokeile tätä orgaanista ja parabeenitonta vesipohjaista liukastetta ja katso, mitä eroa luonnolliset ainesosat voivat tehdä sinulle. Jos etsit jotain luonnollisempaa kuin silikonipohjainen liukastusaine, tämä vaihtoehto on täydellinen.

Tämä voiteluaine tulee aina Yhdysvalloista, jossa Astroglide on yksi jättiläisistä.

Ainesosat: Puhdistettu vesi, glyseriini*, ksantaanikumi, Aloe Barbadensis -jauhe*, Chamomilla Recutita (Matricaria) -kukkauute*, Calendula Officinalis -kukkauute*, Vaccinium Macrocarpon (karpalo) hedelmäuute*, Passiflora Trian Incarnata Sodium
* Osoittaa luomuainesosan
Aromi -
Kansi -
Koko -
Leveys hartioiden alla -
Leveys hartioiden yli -
Leveys juuressa -
Liukuvoiteet -
Maku -
Merkki -
Paksuus -
Pituus -
Sertifiointi -
Siittiöiden säiliö -
Sovi -
Voiteluainetyyppi -
Väri -
Ympärysmitta -
Mitat ilmoitetaan millimetreinä
Monikkohinta

 Favorit

14.95