5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Astroglide Diamond Gel 89 ml

Rahtivapaasti.  Tilaa tämä ja saat ilmaisen toimituksen.

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun Astroglide Diamond Gel 89 ml on taas hyllyssä.


Astroglide Diamond Gel 89 ml ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
Kokonaishinta säädetään kun se lisätään ostoskoriin
1 kpl 19.95 €/kpl
 

Astroglide on suorastaan legendaarinen tuotemerkki. Mutta tosiasia on, että testit osoittavat näiden olevan todella hyviä tuotteita. Yksi uusimmista on Astroglide Diamond. Täysin silikonipohjainen liukuvoide, joka sopii niin suihkuun masturbointiöljyksi kuin tekemään kuivista limakalvoista liukkaita kuin luistinrata.

Astroglide Diamond on koostumukseltaan melko paksua verrattuna muihin silikonipohjaisiin liukuvoiteisiin. Sisältö ei valu tuubista, kun avaat sen. Toinen mukava yksityiskohta on, että se sisältää hieman kookosöljyä. Se ei kuitenkaan tuoksu vahvasti kookokselle.

89 ml? Kyllä, omituinen määrä riippuu tietenkin siitä, että yhdysvaltalaisystävämme käyttävät mittayksikkönään unsseja. 3 unssia (oz) on nimittäin juuri 89 millilitraa.

Täysin kondomiyhteensopiva, kuten muutkin Astroglide-tuotteet.