5% alennusta ensimmäisestä ostoksestasi!

@

Astroglide Diamond Gel 89 ml

Rahtivapaasti.  Tilaa tämä ja saat ilmaisen toimituksen.

Ole ensimmäinen joka saa tiedon kun Astroglide Diamond Gel 89 ml on taas hyllyssä.


Astroglide Diamond Gel 89 ml ei ole enää saatavilla. Kaikki kondomimme ovat tavanomaisia tuotteita ellei toisin mainita. Sitä siis tulee lisää varastoon. Käytä yllä olevaa toimintoa niin saat siitä tiedon. Katso myös vastaavia tuotteitamme alta. Jos sinulla on kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen support@kondomikuningas.fi.
Monikkohintamme – osta enemmän - säästä enemmän
Kokonaishinta säädetään kun se lisätään ostoskoriin
1 kpl 19.95 €/kpl

Astroglide on suorastaan legendaarinen tuotemerkki. Mutta tosiasia on, että testit osoittavat näiden olevan todella hyviä tuotteita. Yksi uusimmista on Astroglide Diamond. Täysin silikonipohjainen liukuvoide, joka sopii niin suihkuun masturbointiöljyksi kuin tekemään kuivista limakalvoista liukkaita kuin luistinrata.

Astroglide Diamond on koostumukseltaan melko paksua verrattuna muihin silikonipohjaisiin liukuvoiteisiin. Sisältö ei valu tuubista, kun avaat sen. Toinen mukava yksityiskohta on, että se sisältää hieman kookosöljyä. Se ei kuitenkaan tuoksu vahvasti kookokselle.

89 ml? Kyllä, omituinen määrä riippuu tietenkin siitä, että yhdysvaltalaisystävämme käyttävät mittayksikkönään unsseja. 3 unssia (oz) on nimittäin juuri 89 millilitraa.

Täysin kondomiyhteensopiva, kuten muutkin Astroglide-tuotteet.

 
Toimitustavat Kustannukset Toimitusaika
1. Hämta från lager 0 kr *
2. DHL Servicepoint 49 kr ** En dag
3. Posten Varubrev/Brev Gratis ** En dag

* Vi har lager i Bromma (Stockholm). Och här kan du hämta din order. Orders lagda före 11.00 kan hämtas samma dag efter 13.00 och orders lagda efter 13.00 kan hämtas samma dag efter 15.30 (vi har öppet till 17).

** Alltid gratis! Vi bjuder på frakten och skickar din order samma när du beställer före 15.00. Leveranstiden är normalt en dag men kan komma att förlängas p.g.a. transportbolagets leveransförseningar.